Tämä artikkeli on saatavana myös seuraavilla kielillä:
Tilin poistaminen pyyhkii kurssisuorituksesi ja sertifikaattisi. Tätä toimintoa ei voi peruuttaa.

Poistaaksesi tilisi, kirjaudu sisään ja valitse Poista käyttäjätili Profiilini-sivulla.
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Peruuttaa
Kiitos!