Tämä artikkeli on saatavana myös seuraavilla kielillä:
Sinulla on kaksi vaihtoehtoa rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen:

Sähköpostiosoitteella: Syötä sähköpostiosoitteesi ja valitse Kirjaudu. Saat sähköpostitse kirjautumislinkin, joka on voimassa 30 minuuttia. Et tarvitse salasanaa.
Google-tilillä: Klikkaa Google-logoa, syötä tunnuksesi ja anna valtuudet MinnaLearn-tilille.

Jos et saa sähköpostia välittömästi, kokeile odottaa muutama minuutti. Viesteissä voi joskus olla viiveitä monista eri syistä. Tarkista myös roskapostikansiosi.

Jos sinulla on tekninen ongelma, lue nämä ohjeet.